• :+359 889 810 408
  • Понеделник - Петък: 08:00 - 17:30
  • ofice@agrodevelopment.eu
  • walnuts@agrodevelopment.eu
  • info@agrodevelopment.eu
  • agrodevelopmentbg@gmail.com

КОИ СМЕ НИЕ?

АГРОДИВЕЛЪПМЪНТ ЕООД е замеделски производител, който започва своята дейност в сферата на земеделието през 2015 година. Ние обработвами собствени земеделски земи, намиращи се в землището на село Мирянци и село Огняново,  община  Пазарджик.

От 2017 г.  АГРОДИВЕЛЪПМЪНТ ЕООД е член на
“ НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ
И ПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ НА ЧЕРУПКОВИ ПЛОДОВЕ“

От 2016 г. градините на АГРОДИВЕЛЪПМЪНТ ЕООД са в преходен период и мониторинг за отглеждане и преработка на екологична орехова и плодна продукция.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

За нас е от първостепенна важност да удовлетворим всички изисквания на клиента от търговеца на едро до крайния потребител, без компромиси с изискванията на технологията на производство и пазара.

За да гарантираме винаги високо качество на продукцията, ние следим всяка стъпка в производството. Контролът обхваща от брането през съхранението до преработката на орехите.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да предложим най-добро съотношение между качество и цена. Стремим се чрез затвореният цикъл на производство да увеличим ефективността на всеки етап и да намалим себестойността на продукцията.

За нас е от първостепенна важност да удовлетворим всички изисквания на клиента – от търговеца на едро до крайния потребител, без компромиси с изискванията на технологията на производство и на пазара.

В основата на нашата успешна земеделска практика стоят 4 прости правила:

  1. Почтеност;

  2. Уважение към земята;

  3. Уважение към хората, с коитоработим;

  4. Лична отговорност и отговорност към нашите партньори.

Pin It on Pinterest