• Понеделник - Петък: 08:00 - 17:30
  • :+359 899 288 765
  • agrodevelopmentbg@gmail.com
  • :+359 898 763 839

НАШЕТО СТОПАНСТВО

НАШЕТО СТОПАНСТВО
"АГРОДИВЕЛЪПМЪНТ" ЕООД разполага с нова и модерна производствена база. Тя включва автоматизирана поточна линия с капацитет 450 килограма на час, електрически сушилни, хладилни камери и складови площи за 50 тона суровина.
ПРОИЗВОДСТВО

 

Отглежданите от нас орехови насаждения са от сортовете „Чандлър“ и „Франкет“  и са на площ от 131 дка.

Нашите градини

За да можем  по-ефективно да използваме нашия човешки потенциал и техника, както и да постигнем по-добра икономическа ефективност за стопанството, през 2017 г. решихме да разширим нашата дейност. Районът е добре известен със своята невероятно плодородна почва и перфектен климат за отглеждане на овощни насаждения и зеленчуци.

Създадохме  нови овощни градини и зеленчуково стопанство с оранжерии. Овощните градини са с площ от 17 дка, като в първата  засадихме 10 дка праскови от сортовете „Хале“, „Глоухейвън“ и „Редхейвън“, а в другата 7 дка череши от сорта „Ърли Лори“.

На площ  от 4,5 дка сме обособили открита зеленчукова градина, в която отглеждаме екологично чиста продукция зеленчуци. Стопанството ни разполага и с 1 дка оранжерии в които отглеждаме ранна продукция зеленчуци.

Pin It on Pinterest